Vad är det som händer?

Arbetsgrupper

På Make One kan man göra lite allt möjligt, men det är rätt sannolikt att du vill göra saker som andra också vill göra, så varför inte göra det samtidigt? Med en arbetsgrupp får du sällskap, hjälp av varandra, och så klart en anledning till att masa dig iväg. Man kan jobba med egna projekt sida vid sida, samarbeta på större projekt eller allt på samma gång.

När en arbetsgrupp är igång i lokalen är den också öppen för andra att besöka, men vill ni vara i lokalen utöver öppettiderna eller en tid då någon i styrelsen inte kan så behöver någon av er ha blipp.

Vill du starta en grupp? Vill du gå med i en? Skriv gärna i formuläret till höger så får vi en bra koll på vad som efterfrågas. Eller ta kontakt med oss direkt.

Vill du starta en grupp? Vill du gå med i en? Skriv gärna i formuläret längst ner så får vi en bra koll på vad som efterfrågas. Eller ta kontakt med oss direkt.

Aktiva grupper

Inga just nu.

Folk Sökes

Elektronik. Arduino, robotar, IoT osv. Dag och/eller kväll.

Film. Allmänt labbande med filmutrustning, ljussättning, kameraarbete osv. som eventuellt går över till kortfilmer. Kväll/helg.

Har du ett idé på ett bättre namn än "arbetsgrupp?" Kom gärna med förslag!

Event

Har du en idé för ett evenemang eller studiecirkel/kurs? Skicka ett mail eller PM till facebooksidan. Just nu tillåter vi endast studiecirklar och event online.

Kommande:

Just nu har vi stopp på möten och evenemang på plats, men vi har planer för digitala event via vår Discord.

Årmöte 2021: Hålls digitalt på Discord.

Intresseanmälan till arbetsgrupp